هُدهُد پرنده زیبایی از راسته سبزقباسانان و تنها بازمانده از خانواده زیستی هدهدیان (Upupidae) است.
زیستگاه این پرنده در آسیا، اروپا، شمال آفریقا، آفریقای جنوب صحرا و ماداگاسکار است. بیشتر هدهدهای شمال آسیا و اروپا در زمستان به نواحی گرمسیری مهاجرت میکنند، اما هدهدهای آفریقایی تمام طول سال را در یک جا میمانند. این پرنده بهطور سرگردان در بسیاری از نواحی دیگر دنیا از جمله در آلاسکا هم مشاهده شدهاست.
زیستگاه هدهد بایستی دو ویژگی اصلی را داشته باشد؛
برچسب: نویسنده: زهرا نعمتی تاريخ: چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398 ساعت: 20:40